INFORMATIE

PRIJZEN & PORTFOLIO

Bruiloft

Jullie gaan trouwen! Een intieme bijzondere dag waarop jullie samenkomen met al jullie geliefden om het leven en de liefde te vieren. Wat een feest zou het zijn om deze mooie dag samen met jullie te mogen beleven. Mijn doel is om jullie bruiloft zo te documenteren dat je de dag bij het terugkijken van de foto’s keer op keer op nieuw beleeft. Zo blijft de magie van jullie speciale dag voor altijd bewaard!

Prijzen vanaf €599

MEER INFO

Branding/Portret

Er zijn talloze redenen waarom je een portretfoto nodig hebt. Of het nou gaat om mooie content voor je bedrijf, personal branding of een intiem portret voor (of van!) je aanstaande. Een portret is kwetsbaar. We zullen daarom de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Zodat we echt JOU vangen in het beeld!

Prijzen vanaf €189

MEER INFO

Lifestyle

Een lifestyle-shoot kan in alle soorten en maten! Denk aan prachtige foto’s met jouw geliefde op een mooie, voor jullie belangrijke plek, of aan je pasgeboren kindje en een reportage van jullie gezin. Er zijn tal van bijzondere, mooie momenten in het leven die de moeite waard zijn om vast te leggen. Samen zullen we een mooi document creëren van een bijzondere tijd in jullie leven. Jullie verhaal, verteld door mijn ogen.

Prijzen vanaf €189

MEER INFO

MOGELIJKHEDEN

Ben je op zoek naar een vorm van fotografie die hier niet tussen staat, zoals bijvoorbeeld eventfotografie? Er is altijd meer mogelijk dan je denkt en ik denk graag met je mee!

NEEM CONTACT OP

WERKWIJZE

WAT KAN JE VAN MIJ VERWACHTEN

Contact

Voorafgaand aan elke shoot maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bij bruiloften doe ik die het liefste in real life, maar voor andere shoot kan dit ook via de telefoon, Zoom of Skype. Ik wil graag vast kennis met jullie maken en er achterkomen wat jullie drive is een shoot bij mij te boeken. Welk verhaal, welk speciaal moment mag ik voor jullie vastleggen. Mijn ervaring is dat de shoot hierdoor gemakkelijker verloopt en de beelden meer persoonlijke waarde krijgen.

Connectie

Ik hecht veel waarde aan het maken van een echte connectie met de persoon voor m’n lens, zodat we oprechte, realistische beelden kunnen maken. Hierom neem ik altijd de tijd voor een shoot, zodat iedereen ontspannen voor de lens staat en ik dichter bij jullie kan komen.

Celebrate

Naast het creëren van mooie beelden vind ik het belangrijk dat een shoot bovenal ook gewoon leuk is. Een uitje. Een experience. Een momentje voor jezelf of tijd samen. In een ontspannen, gezellige, speelse en en liefdevolle sfeer ontstaan de mooiste herinneringen.

WIE IS RENSKE?

Wil je meer weten over mij, als mens en fotograaf, en over wat mij drijft?

KLIK HIER!

LET'S CONNECT!

Volg mij op Instagram voor mijn meest recente werk.