INFORMATIE

PRIJZEN & PORTFOLIO

Bruiloft

Jullie gaan trouwen! Een intieme bijzondere dag waarop jullie samenkomen met al jullie geliefden om het leven en de liefde te vieren. Wat een feest zou het zijn om deze mooie dag samen met jullie te mogen beleven. Mijn doel is om jullie bruiloft zo te documenteren dat je deze dag bij het terugkijken van de foto’s keer op keer opnieuw beleefd. Zo blijft de magie van jullie speciale dag voor altijd bewaard!

Prijzen vanaf €699

MEER INFO

Branding/Portret

Er zijn talloze redenen waarom je een portretfoto nodig hebt. Of het nou gaat om mooie content voor je bedrijf, personal branding of een intiem portret voor (of van!) je aanstaande. Het maken van een portret is kwetsbaar, daarom neem ik graag de tijd om elkaar beter te leren kennen, zodat we  JOU echt vangen in beeld!

Prijzen vanaf €189

MEER INFO

Lifestyle

Een lifestyle-shoot kan in alle soorten en maten! Denk aan prachtige foto’s met jouw geliefde op een mooie, voor jullie belangrijke plek,  je pasgeboren kindje en een reportage van jullie gezin. Er zijn tal van bijzondere momenten in het leven die de moeite waard zijn om vast te leggen. Samen zullen we een mooie tastbare herinnering creëren van een bijzondere tijd in jullie leven. Jullie verhaal, verteld door mijn ogen.

Prijzen vanaf €189

MEER INFO

MOGELIJKHEDEN

Ben je op zoek naar een vorm van fotografie die hier niet tussen staat, zoals bijvoorbeeld eventfotografie? Er is altijd meer mogelijk dan je denkt en ik denk graag met je mee!

NEEM CONTACT OP

WERKWIJZE

WAT KAN JE VAN MIJ VERWACHTEN

Contact

Voorafgaand aan elke shoot plan ik vaak een kennismakingsgesprek. Graag maak ik vast kennis om er achter te komen wie jullie zijn. Welk verhaal, welk speciaal moment mag ik voor jullie vastleggen?! Mijn ervaring is dat de dag zelf hierdoor gemakkelijker verloopt en de beelden meer persoonlijke waarde krijgen. Bij bruiloften doe ik deze kennismaking het liefst in real-life. Voor andere shoots kan dit ook telefonisch, via Zoom of via Skype.

Connectie

Ik hecht veel waarde aan het maken van een wederzijdse connectie met de persoon voor mijn lens, zodat we oprechte en realistische beelden kunnen maken. Door echt de tijd te nemen voor een shoot creëren we een ontspannen sfeer, zodat ik dichter bij kan komen en we samen tot de essentie van jou als persoon komen.

Celebrate

Naast het creëren van mooie beelden vind ik het belangrijk dat een shoot bovenal ook gewoon leuk is. Een uitje. Een experience. Een moment voor jezelf of tijd samen. In een ontspannen, gezellige, speelse en liefdevolle sfeer ontstaan de mooiste herinneringen.

WIE IS RENSKE?

Wil je meer weten over mij, als mens en fotograaf, en over wat mij drijft?

KLIK HIER!

LET'S CONNECT!

Volg mij op Instagram voor mijn meest recente werk.