ALGEMENE VOORWAARDEN

De volgende algemene voorwaarden zijn op een boeking bij Renske Totté Photography van toepassing.

Algemene voorwaarden

Prijzen

Vermelde prijzen zijn altijd inclusief BTW en exclusief reiskosten (0,29 p/ km) tenzij anders vermeld.

Tijdsbestek reportage

De aangeven tijd voor een reportage is altijd een schatting. Ik plan shoots altijd ruim in en we gaan door totdat we allemaal tevreden zijn! Voor bruiloften en evenementen kunnen de overeengekomen uren altijd in overleg worden uitgebreid. Kosten hiervoor verschillen.

Pakket uitbreiden

Een besteld pakket kan altijd worden uitgebreid. Na afloop van de shoot zal een online galerij worden opgestuurd waaruit je je keuze kan maken met betrekking tot het aantal bewerkte foto’s dat je wilt ontvangen. Per 10 extra bestanden zal een meerprijs van €30 euro in rekening worden gebracht.

Levertijd 

De levertijd van de foto’s bedraagt maximaal 4 weken. Vaak is dit echter al binnen twee weken, afhankelijk van de drukte. In overleg kunnen foto’s die nodig zijn voor bijvoorbeeld promotie doeleinden eerder worden toegestuurd. Bij een bruiloft ontvangen jullie binnen 24 uur na afloop een preview en zal de levertijd van de overige foto’s maximaal 6 weken in beslag nemen. 

Levering bestanden 

Afhankelijk van het gekozen pakket wordt het overeengekomen aantal JPEG bestanden in zowel hoge als lage resolutie via WeTransfer verstuurd. In overleg kan dit ook op USB-stick. De foto’s zullen met zorg worden bewerkt in zowel kleur als zwart-wit. Tevens worden de foto’s aangeleverd in een online privé-galerij.

Album

Mocht er een album zijn besteld dan kan in de meegestuurde online galerij worden aangegeven welke foto’s je graag in het album ziet. Na het kiezen van de foto’s neemt de levering van het album nog maximaal 4 weken in beslag. Grootte van het album en de hoeveel pagina’s zijn afhankelijk van het overeengekomen aantal uren fotografie

Gebruik foto’s 

Bij het boeken van een reportage gaat u akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media en andere promotie doeleinden, tenzij vooraf anders is afgesproken. Mocht u de foto’s zelf online willen delen wordt naamsvermelding gewaardeerd.

RAW files

Rauwe (onbewerkte) bestanden worden niet meegestuurd.

Klachten

Eventuele klachten kunnen altijd besproken worden. Er zal dan samen naar een passende oplossing gezocht worden. 

Aanbetaling 

Voor bruiloften en events wordt een aanbetaling van 25% gevraagd om de geplande datum veilig te stellen. Het resterende beslag word gefactureerd bij leveringen van de bestanden. 

Annulering/Verplaatsen

Shoots kunnen tot een maand voor aanvang worden geannuleerd. In het geval van een bruiloft of event moet de datum worden vrijgehouden, waardoor de aanbetaling in rekening zal worden gebracht. In geval van bijzondere omstandigheden kan in overleg jullie bruiloft/event kosteloos worden verschoven.

Betalingen 

Betalingen dienen binnen 2 weken na ontvangst factuur te zijn voldaan. Na het verstrijken van deze periode zal eenmalig een herinnering worden verstuurd, waarna de betaling binnen een week moet worden voldaan.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen via het contactformulier!