EVENT FOTOGRAFIE

Ik fotografeer ook graag events! Tijdens een event komen alle aspecten van fotografie voorbij, het maken van portretten, overzichtsfoto’s, het vastleggen van de sfeer. Dit maakt voor mij het fotograferen van events een ontzettend leuke uitdaging!

WERKWIJZE

Ik probeer op een event een compleet verhaal te maken. Zo kun je achteraf de sfeer van de dag goed terugvinden in de foto’s. Dit kan zijn tijdens bijvoorbeeld de opening van een nieuw gebouw, maar ook op een congres, een teambuilding-dag of tijdens een feestelijk jubileum. Ik leg deze dag graag voor je vast op een ongedwongen, documenterende manier en creëer zo een unieke reportage om op terug te kijken. Ik zorg dat ik op de juiste momenten aanwezig ben, zonder af te leiden van het programma en meng me ongezien onder het publiek, zodat ik echt die connectie kan maken. Mijn focus ligt op die onverwachte, spontane momenten die de dag uniek maken. Van de belangrijkste sprekers, het plezier en de emoties bij de bezoekers tot de hapjes die voorbij komen.

Ik vertel het verhaal van de dag in geweldige beelden, die daarna uitstekend gebruikt kunnen worden voor commerciële doeleinden.

NA HET EVENT

Binnen 24 uur na afloop van het event stuur ik jullie een preview toe zodat jullie vast iets kunnen delen! De foto’s worden door mij met zorg bewerkt, in zowel kleur als zwart-wit, en worden in zowel hoge als lage resolutie binnen 3 weken verstuurd via We Transfer. In overleg kan er ook een album gemaakt worden met een selectie van jullie favoriete beelden.

MOGELIJKHEDEN

Wensen verschillen en elk event is anders. Wil jij een mooi fotografisch verslag van jou event? Stuur vooral een berichtje dan maak ik graag een offerte op maat!

Ik wil graag een offerte ontvangen

Dabke Nights – Dreaming of Syria

maart 18, 2020

Get together – Personal Body Plan

maart 18, 2020

Event WomanLink – Internationale Vrouwendag

maart 11, 2020

Empowered by your next Step

januari 7, 2020

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR