ABOUT

GEVOELIG. POSITIEF. LIEFDEVOL. INITIATIEFRIJK. ENTHOUSIAST. REIZEN. OP AVONTUUR. HET ONBEKENDE. CARAMEL. STRAND. ZAND. BLOTE VOETEN. CURRY. DOSA. STERRETJES. HET LEVEN VIEREN.

RENSKE ALS FOTOGRAAF

Mensen fotograferen is wat ik het liefste doe! Hierin kan ik combineren waar ik het meest van hou: mensen, creatief bezig zijn en de wereld om me heen observeren en ontdekken. Fotograferen draait om connectie maken. Tijdens het fotograferen hecht ik dan ook veel waarde de interactie met de persoon voor mijn camera. Ik wil mensen het gevoel geven dat ik ze zie voor wie ze zijn. Ik probeer altijd een ontspannen, speelse sfeer te creëren, omdat die in mijn ogen altijd de mooiste en meest waardevolle foto’s oplevert.

Mijn doel is om foto’s te maken die hun eigen verhaal vertellen, die herkenbaar zijn en iets in je los maken. Het mooiste compliment dat iemand me kan geven is dat diegene écht zijn of haar persoonlijkheid terugziet in mijn foto! Dit zit hem wat mij betreft vooral in de spontane, realistische en emotionele momenten die we allemaal kennen. Ik richt me op de persoonlijk connectie tussen mensen en de liefde en het plezier wat daaruit voortkomt.

MEER OVER RENSKE

Van jongs af aan ben ik al met fotografie bezig. Van analoge wegwerpcamera’s tot Lomografie, het is allemaal voorbijgekomen. Stilzitten zit niet in mijn aard, maar met een camera in m’n hand vind ik de rust om de wereld om me heen tot in detail te bestuderen en vast te leggen.

Naast fotograferen ga ik er graag op uit, op avontuur, op de bonnefooi, zwerven langs onbekende plekken, op reis! En laat dat nou ideaal te combineren zijn met fotograferen. In mijn portfolio is onder andere werk terug te vinden van mijn reizen door Nepal, India en Indonesië. Reizen inspireert me anders te kijken naar de wereld om me heen, deze met een open hart en mind te benaderen en prikkelt me mezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Met betrekking tot de fotografie, maar ook op andere gebieden in m’n leven.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Benieuwd van welke fotografie opdrachten ik nog droom? Een typisch Indiase bruiloft, fotograferen bij een geboorte en meer. Er blijft altijd genoeg te dromen!

KLIK HIER

LET'S CONNECT!

Volg mij op Instagram voor mijn meest recente werk.