OVER MIJ

RENSKE ALS FOTOGRAAF

Mensen fotograferen is wat ik het liefste doe! In fotografie komen alle elementen terug waar ik het meest van houd: mensen, creatief bezig zijn, de wereld om mij heen observeren en deze ontdekken. Fotograferen draait om het maken van een connectie. Tijdens het fotograferen hecht ik dan ook veel waarde aan de interactie met de persoon voor mijn camera. Ik wil mensen het gevoel geven dat ik ze zie voor wie ze zijn. Ik probeer altijd een ontspannen en speelse sfeer te creëren, omdat die in mijn ogen altijd de mooiste en meest waardevolle foto’s oplevert.

Mijn doel is om foto’s te maken die hun eigen verhaal vertellen, die herkenbaar zijn en iets in je los maken. Het mooiste compliment dat iemand mij kan geven is dat diegene écht zijn of haar persoonlijkheid terugziet in mijn foto! Dit zit hem wat mij betreft vooral in de spontane, realistische en emotionele momenten die we allemaal kennen. Ik richt me op de persoonlijk connectie tussen mensen en de liefde en het plezier die daaruit voortkomen.

MEER OVER RENSKE

Van jongs af aan ben ik met fotografie bezig. Van analoge wegwerpcamera’s tot Lomografie. Stilzitten zit niet in mijn aard, maar met een camera in mijn hand vind ik de rust om de wereld om mij heen tot in detail te bestuderen en vast te leggen.

Naast fotograferen ga ik er graag op uit, op avontuur, op de bonnefooi, zwerven langs onbekende plekken, op reis! Laat dat nou ideaal te combineren zijn met fotografie. In mijn portfolio is onder andere werk terug te vinden van mijn reizen door Nepal, India en Indonesië. Reizen inspireert mij anders te kijken naar de wereld om mij heen en deze met een open hart en blik te benaderen. Het onbekende prikkelt mij, mijzelf te blijven ontwikkelen en uit mijn comfort zone te stappen. Met betrekking tot de fotografie, maar ook op andere gebieden in m’n leven.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Benieuwd van welke fotografie opdrachten ik nog droom? Een typisch Indiase bruiloft, fotograferen bij een geboorte en meer. Er blijft altijd genoeg te dromen!

KLIK HIER

DROMEN

Benieuwd van welke fotografie opdrachten ik nog droom? Een typisch Indiase bruiloft, fotograferen bij een geboorte en meer. Er blijft altijd genoeg te dromen!

KLIK HIER

LET'S CONNECT!

Volg mij op Instagram voor mijn meest recente werk.