DROMEN

Ik ben altijd een dromer geweest. In Nederland zeggen we al snel ‘doe maar niet te gek’, maar naar mijn mening kunnen dromen niet gek of groots genoeg zijn. Dromen kunnen doel of richting geven in ons leven en zijn er om geleefd te worden. Dus laten we vooral lekker blijven dromen!

WAAR DROOM IK VAN

Veel van mijn dromen draaien om het ontdekken van deze aarde en het ontmoeten van de mensen die deze bewonen. De wereld ontdekken bracht mij naast waardevolle ervaringen, nieuwe contacten en inzichten, ook een hoop nieuwe dromen over plekken en ervaringen. Het liefst ga ik met mijn camera op avontuur en laat ik me leiden door wat er op m’n pad komt, terwijl ik de mensen om mijn heen observeer en vastleg.

De volgende fotografie dromen staan nog op m'n lijstje:

  • India is het land waar ik op het gebied van fotografie nooit klaar was. Ik heb al eens het geluk gehad spontaan uitgenodigd te worden voor een bruiloft. Ik zou het geweldig vinden nog eens terug te gaan om een traditionele Indiase bruiloft te fotograferen.
  • Nergens ter wereld is het terrein zo gevarieerd als in IJsland. Het lijkt me fantastisch om eens een shoot in IJsland te doen. In hartje winter, maar ook in de zomer als de sneeuw word afgewisseld met prachtige groene landschappen!
  • Geboorte heeft me altijd gefascineerd. Als klein meisje haalde ik al boekjes uit de bibliotheek rondom geboorte die mijn vader me vervolgens met wat schaamte voor moest lezen. Het is bewonderenswaardig wat een oerkracht er bij een vrouw naar boven komt tijdens een bevalling. Het lijkt me dan ook geweldig hier eens bij aanwezig te zijn en een geboorte te mogen vastleggen.
  • Het lijkt ontzettend mooi om door middel van fotografie bepaalde maatschappelijke problemen, zoals rondom mentale gezondheid, meer onder de aandacht te brengen. Deze problemen letterlijk dichterbij te brengen en menselijker te maken voor anderen, door ze een ”kijkje” te geven in deze problematiek.
  • Tijdens mijn studie kreeg ik de kans een half jaar in Italië te mogen wonen. Tegen een jaar vol pizza’s en ijsjes zei ik natuurlijk geen nee. Het lijkt me daarom heel tof om eens een bruiloft te mogen fotograferen in een echt Italiaans huis of tussen de wijngaarden! Met op de achtergrond van die typische Italiaanse bomen, dansen tot de zon weer opkomt, onder het genot van de heerlijkste Italiaanse hapjes en wijn. Mi piace!

Geïnteresseerd in het verwezenlijken van een van mijn dromen? Neem dan vooral contact met mij op via het contactformulier. Dan komen we er vast uit!