BRUILOFT

WERKWIJZE

Vanaf het moment dat jullie besluiten te gaan trouwen kijken jullie uit naar deze dag! Mijn doel is jullie bruiloft zo te documenteren dat je bij het terugkijken van de foto’s de dag als het ware weer een beetje opnieuw beleeft. De mooie woorden, ultieme genietmomentjes, romantische blikken, kleine aanrakingen, onderonsjes, rauwe en pure emoties. Momenten die je wilt onthouden! Het mooiste van een bruiloft vind ik dat vaak alle emoties wel even voorbij komen, van de spanning vooraf, tot alles loslaten op de dansvloer. Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als realistisch, romantisch, documentair, warm, ongestyleerd en spontaan. Ik probeer bij alle belangrijke momenten aanwezig te zijn, zonder deze te regisseren of op de voorgrond te staan. Ik wil jullie persoonlijke verhaal vertellen, jullie liefde voor elkaar en voor de mensen met wie jullie deze mooie dag beleven.

KENNISMAKINGSGESPREK

Voor de grote dag plan ik graag eerst een kennismakingsgesprek, zodat elkaar wat beter leren kennen en jullie ideeën kunnen bespreken. Een bruiloft is een persoonlijke en intieme dag en als bruidsfotograaf breng ik deze dag veel tijd met jullie door. Hierom hecht ik er veel waarde aan dat we een klik met elkaar hebben en we ons op ons gemak bij elkaar voelen, zodat de dag zelf zonder ongemak kan verlopen. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we onder andere de planning van de dag door, waarin ik natuurlijk graag met jullie mee denk, hoor ik graag jullie unieke verhaal en welke beelden en mensen voor jullie belangrijk zijn om terug te zien. Als de klik er is stuur ik jullie na afloop een opdrachtbevestiging. Wanneer deze akkoord is en de aanbetaling is voldaan reserveer ik de dag voor jullie! Na dit gesprek ben ik natuurlijk altijd nog bereikbaar voor vragen of wijzigingen.

NA DE BRUILOFT

Binnen 24 uur na afloop van jullie bruiloft stuur ik jullie een preview, zodat jullie alvast kunnen beginnen met nagenieten en om het mooie nieuws naar buiten te kunnen brengen. Ik kan me voorstellen dat jullie natuurlijk ontzettend nieuwsgierig zijn! De overige foto’s volgen binnen 6 weken in een persoonlijke galerij die jullie met jullie gasten kunnen delen. Alle foto’s worden met zorg door mij bewerkt in zowel kleur als zwart/wit. Per uur dat ik aanwezig ben bewerk ik ongeveer 25-30 foto’s, maar hierin gaat het verhaal wat ik wil vertellen en kwaliteit altijd voor kwantiteit.

TARIEVEN

Je bruiloft is misschien wel de meest persoonlijke dag van je leven. Daarom zijn mijn tarieven flexibel. Immers; wensen verschillen, misschien willen jullie alleen de ceremonie vastgelegd hebben, of juist een complete reportage vanaf het moment dat je in de jurk stapt totdat de laatste gasten de dansvloer verlaten. Het is allemaal mogelijk! Mijn reportages zijn beschikbaar vanaf 5 uur met een startprijs van €699, maar zijn uit te breiden naar jullie wensen. Dit is altijd incl. BTW en nabewerking. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden!

CONTACT

FAVORIETE

BRUIDS REPORTAGES

Bruiloft – Rowan & Sarah

augustus 5, 2020

Bruiloft – Synthia & Tom

augustus 5, 2020

Liefde tijdens Corona – Greetje & Anton

juni 17, 2020

Lovestory Julia & Dylan

februari 4, 2020

Lovestory

februari 3, 2020

Lovestory Walter & Shannon

januari 6, 2020

LET'S CONNECT!

Volg mij op Instagram voor mijn meest recente werk.