Sarah & Rowan trouwde op 30 Juni 2020 in het gemeentehuis van Alkmaar. Ondanks Corona kon deze dag met een klein gezelschap gelukkig toch doorgaan!

Ik kwam met dit koppel in contact op een grappige manier. Rowan z’n zus, Dana, ontmoete ik rondom een kampvuur in Nepal. We hielden contact en toen we beide in India waren weken later ontmoette we elkaar weer. Haar toenmalige vriend had net als ik een passie voor fotografie en samen gingen we vele Indiase keukens binnen om foto’s te maken.

Eenmaal terug in Nederland kreeg ik een mail van Sarah. Zei en Rowan zouden gaan trouwen het jaar erop en ze had van haar schoonzus Dana mijn naam doorgekregen. We ontmoette elkaar in een koffie tentje op het Geestmerambacht en een aantal maanden later legde ik hun prachtige dag vast. Na een korte ceremonie in het gemeentehuis in Alkmaar en een overtuigde JA vierde we een feestje in hetzelfde koffie tentje als waar we elkaar maanden eerder ontmoette. Ondanks het druiligere weer was het een prachtige, liefdevolle dag en konden we uiteindelijk gelukkig toch nog naar buiten om foto’s te maken. Zie in de blog hieronder het verhaal van deze prachtige dag!