PORTRETTEN

WERKWIJZE

Beeld is in onze huidige samenleving onmisbaar. Of het nou gaat om een representatieve LinkedIn foto, zakelijk portret of content voor je sociale kanalen. Het maken van portretten gaat verder dan het klikken en bewerken van een foto. Portretten zijn kwetsbaar. Ik kom als fotograaf dichtbij. De sfeer rondom de shoot bepaald hoe dichtbij ik kan komen en hoe oprecht het portret overkomt. Juist hierom probeer ik tijdens het fotograferen echt een band met je op te bouwen, door zelf ook kwetsbaar te zijn en een sfeer van vertrouwen te creëren. Zo creëren we portretten waarin je uiterlijk straalt, maar ook jouw innerlijk naar voren komt. Krachtige, oprechte portretten en beelden die laten zien waar jij voor staat en wie je bent.

Portret shoots kunnen op elke locatie naar wens plaatsvinden. Een aantal van mijn favoriete locaties zijn het strand, de grachten of de heide. Ook bij jou thuis of een andere plek die voor jou bijzonder is kan de shoot extra waarde geven. Ik denk hierover natuurlijk altijd graag met je mee! Tijdens het fotograferen regisseer ik enkel waar nodig met een kleine aanwijzing. Ik hecht er een groot belang aan dat je jezelf terug herkent in de foto’s en dus het grootste initiatief uit jezelf komt. Ook je outfit heeft invloed op de uiteindelijke look van de foto. Hierin staat voorop dat je je fijn voelt in wat je draagt, zodat je straalt op de foto. Verder werken zachte kleuren zonder printjes vaak het mooiste. Tussendoor wisselen van outfit is natuurlijk altijd mogelijk!

 

TIJDSINDICATIE & KOSTEN

Een shoot duurt vaak z’n 1 – 1,5 uur. Ik neem graag de tijd, we gaan door totdat we allebei tevreden zijn! Binnen twee weken na de shoot ontvang je een persoonlijke galerij waarin je je favoriete foto’s kunt aangeven. Pakketten beginnen vanaf €189 euro. Hiervoor ontvang je 10-15 foto’s. Dit pakket is altijd uit te breiden met extra beelden, prints of een door mij gemaakt album. Als je je keuze aan prints gemaakt heb stuur ik de zorgvuldig bewerkte bestanden (in zowel kleur als zwart-wit) via WeTransfer op.

CONTENT ABONEMENT

Ik vind de persoonlijke connectie tussen mij als fotograaf en de persoon voor m’n lens heel belangrijk. Daarom investeer ik graag in ons contact. Zo raken we goed op elkaar ingespeeld, maar bouwen we bovenal aan een vertrouwensband. Door deze sfeer van vertrouwen en gemak kunnen we elkaar zien zoals we zijn en de puurste en oprechtste beelden schieten. Om dit te bereiken bied ik verschillende content-abonnementen aan. Met een content abonnement gaan we een keer per maand, kwartaal of half jaar samen op stap om mooie nieuwe beelden te schieten. Dit kan zijn voor de branding van je bedrijf en content voor je sociale kanalen, of om regelmatig nieuw beeld te maken van jouw gezin of relatie en zo levenslange herinneren te creëren. Samen denken we vooraf een concept uit en/of maken we een moodboard. Door middel van een content-abonnement bouw je een mooie diverse beeldbank op. Zo blijft het beeld van je bedrijf vernieuwend, actueel en dicht bij jezelf of creëren we persoonlijke herinneringen die door de tijd heen steeds waardevoller worden.

CONTENT

ABONNEMENT

MONTHLY

» 1 x per maand content schieten

» 1 – 1,5 uur fotograferen

» 10-15 bewerkte beelden in zowel kleur als z/w per maand

» gezamenlijke brainstorm/moodboard

€ 149 per maand

SEASONLY

» 1 x per kwartaal content schieten

» 1 – 1,5 uur fotograferen

» 10-15 bewerkte beelden in zowel kleur als z/w per shoot

» gezamenlijke brainstorm/moodboard

€ 55 per maand

HALF-YEARLY

» 1 x per half jaar content schieten

» 1 – 1,5 uur fotograferen

» 10-15 bewerkte beelden in zowel kleur als z/w per shoot

» gezamenlijke brainstorm/moodboard

€ 30 per maand

GALERIJ

SELECTIE VAN MIJN FAVORIETE PORTRETTEN

LET'S CONNECT!

Volg mij op Instagram voor mijn meest recente werk.