LIFESTYLE

WERKWIJZE

Een lifestyle shoot kan zijn met het hele gezin rennend op het strand, samen met je geliefde in een mooie hotelkamer, maar ook thuis op de bank met je pasgeboren kindje. Op een ongedwongen manier leg ik jullie connectie, liefde en interactie vast. Ik wil je deze tijd laten herinneren. Het dagelijkse vastleggen om zo een beeld te creëren dat je voor altijd bijblijft. Naast een waardevol resultaat vind ik het belangrijk dat er plezier is tijdens het fotograferen. Een ontspannen, speelse sfeer levert vaak het mooiste resultaat op en maakt de shoot zelf ook een leuke ervaring.

TIJDSINDICATIE & KOSTEN

Voorafgaand aan de shoot plannen we een kennismakingsgesprek in via de telefoon. Zo kunnen we elkaar vast leren kennen en jullie wensen doorspreken, zodat ik echt vanuit jullie kan gaan creëren. Een shoot duurt vaak z’n 1 – 1,5 uur. Ik neem graag de tijd zodat we allemaal comfortabel zijn en we gaan door totdat we samen tevreden zijn! Binnen twee weken na de shoot ontvang je een persoonlijke galerij waarin jullie je favoriete foto’s kunnen aangeven. Pakketten beginnen vanaf €189 euro. Hiervoor ontvang je 10-15 foto’s. Dit pakket is altijd uit te breiden met extra beelden, prints of een door mij gemaakt album. Als je je keuzes gemaakt hebt stuur ik de zorgvuldig bewerkte bestanden (in zowel kleur als zwart-wit) via WeTransfer op.

DETAILS

WAT IS ER ZOAL MOGELIJK

FAMILIE

De tijd vliegt! Kinderen groeien maar door, veranderen voor je ogen en voor je het weet gaan ze het huis uit. Samen met jullie creëer ik een mooi document dat herinnert aan deze tijd, zodat je als de tijd verstrijkt altijd even terug in de tijd kan gaan. Tip: Day in a life shoot.

Een familieshoot boek je vanaf € 189.

LIEFDE

Ik ben gek op de liefde! Wie niet? Ik leg dan ook met plezier de liefde tussen jullie vast. Jullie verhaal, verbinding en connectie. Zo creëren we samen een document waar jullie hopelijk nog jaren met plezier in terugkijken. Tip: leuk als pre-wedding shoot voor op bijvoorbeeld de uitnodiging!

Een loveshoot boek je vanaf € 189.

NIEUW LEVEN

Ik creëer graag samen met jou een herinnering aan een bijzondere, spannende periode waarin er nieuw leven in je groeit of de eerste weken met je pasgeboren kindje. Een tijd van intiem geluk en liefde, maar ook een tijd die veel nieuwe gevoelens met zich meebrengt, die het waard zijn om voor altijd bij je te houden.

Deze shoot boek je vanaf €189.

GALERIJ

AANTAL VAN MIJN FAVORIETE BEELDEN

LET'S CONNECT

Volg mij op Instagram voor mijn meest recente werk.