KOPPELSHOOT

Ik ben gek op de liefde en leg ook met plezier de liefde tussen jullie vast. Op een ongedwongen manier leg ik jullie connectie, liefde en interactie vast. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er plezier is tijdens het fotograferen. Dit levert vaak het mooiste resultaat op.

WERKWIJZE

Koppelshoots kunnen op elke locatie naar wens plaatsvinden. Een paar van mijn favoriete locaties zijn het strand, de grachten of de heide. Ook bij jullie thuis of een andere plek die voor jullie bijzonder is kan de shoot extra waarde geven. Ik denk hierover natuurlijk altijd graag met jullie mee! Tijdens het fotograferen regisseer ik enkel waar nodig met een kleine aanwijzing. Ik hecht er een groot belang aan dat jullie jezelf terug herkennen in de foto’s en dus het meeste initiatief uit jullie zelf komt. Ook jullie outfit heeft invloed op de uiteindelijke look van de foto. Hierin staat voorop dat je je fijn voelt in wat je draagt, zodat je straalt op de foto. Verder werken zachte kleuren zonder printjes vaak het mooiste.

TIJD & KOSTEN INDICATIE

Een shoot duurt vaak z’n 1 – 1,5 uur. Ik neem graag de tijd zodat we allemaal comfortabel zijn en we gaan door totdat we allemaal tevreden zijn! Binnen twee weken na de shoot ontvangen jullie een persoonlijke galerij waarin jullie je favoriete foto’s kunnen aangeven. Pakketen beginnen vanaf  €159 euro. Hiervoor ontvangen jullie 10-15 foto’s. Dit pakket is altijd uit te breiden met extra prints of een door mij gemaakt album. Als jullie je keuzen qua prints gemaakt hebben stuur ik jullie de  zorgvuldig bewerkte bestanden (in zowel kleur als z/w) via WeTransfer

Hannah & Kevin

maart 17, 2020

Anna & Tim

januari 6, 2020