vluchtelingen Europa

Afgelopen jaar reisden wij (Renske Totté, fotografe) en Vrouwtje van Zweeden (Donate4Refugees) vrijwillig af naar Griekenland om hier (fotografisch) verslag te doen van de vluchtelingencrisis. We bezochten verschillende projecten en kampen in Athene, Samos en Lesbos, en zagen met eigen ogen hoe deze humanitaire crisis een dieptepunt bereikt heeft. Er is nog weinig menselijkheid te vinden.

De rest van de wereld is inmiddels in de ban van het coronavirus. We vrezen dat COVID-19 ook de vluchtelingenkampen zal bereiken. Dit zal een verschrikkelijke impact hebben, omdat mensen al een zeer lage weerstand hebben. Bijna alle internationale vrijwilligers zijn teruggekeerd naar huis, de organisaties die nog mogen opereren van de overheden proberen met geweldige hulp van de mensen die in de kampen wonen iedereen te voorzien van basisbenodigdheden en hygiëne-artikelen om ze te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Om de vluchtelingen in Europa te ondersteunen in deze moeilijke, uitdagende tijden ontwikkelden we samen met Walter (WALD Creative Concepts) een set van drie verschillende kaarten op A5-formaat met de foto’s die Renske vorig jaar in Griekenland maakte. Het volledige bedrag gaat, dankzij onze sponsor Stichting Sanegeest, volledig naar Donate4Refugees, zodat het rechtstreeks terechtkomt bij de organisaties die nu voor de meest kwetsbare groep van Europa zorgen. Daarnaast doneert Stichting Sanegeest voor elke verkochte set ook nog eens 5 euro extra! Bestel nu jouw kaartensets! De kaarten kun je bijvoorbeeld versturen naar je opa en oma of iemand anders die je even niet kan zien, om ze te laten weten dat je aan ze denkt.

EEN SET VAN 3 KAARTEN: bedrag naar keuze!

(bedrag naar keuze vul je hieronder in op het bestelformulier. Excl. verzendkosten vanaf €1,82)

Geef in het onderstaande formulier aan hoeveel kaartensets (drie verschillende kaarten op A5-formaat per set) je wilt bestellen en voor welk bedrag. Je betaalt via een Tikkie naar het door jou opgegeven mobiele nummer! 

Voor vragen kun je altijd een bericht sturen naar 06-10855463.

Link naar de actie op de officiële Donate 4 Refugees pagina: https://www.donate4refugees.org/shop

    WIL JE LIEVER DIRECT EEN DONATIE DOEN?

    dit kan via de link:

    MET DANK AAN: